img8.jpg
img8.jpg
قبلی
بعدی

برگزاری جشن گلریزان در ایذه

جشن گلریزان کمک به آزادسازی زندانیان نیازمند جرائم غیرعمد در ایذه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی ستاد دیه ، جشن گلریزان آزادسازی زندانیان نیازمند جرائم غیرعمد با حضور خیرین و نیکوکاران این شهرستان برگزار گردید.

حجت الاسلام هاشم نیا مدیر نمایندگی ستاد دیه در این مراسم با بیان اینکه زندانیان جرائم غیرعمد هیچ قصد و اراده ای با هدف ارتکاب جرم نداشته اند افزود : این افراد در اثر تصادفات رانندگی ، حوادث کارگاهی ، اشتباهات حقوقی و ناآگاهی به قانون گرفتار زندان شده اند .

وی در ادامه خاطر نشان ساخت : تعداد افراد در بند استان خوزستان 309 نفر می باشد که این افراد قصد ارتکاب جرم و جنایت را نداشته اند و بر اثر یک اشتباه در این موقعیت قرار گرفته اند.

در پایان این مراسم خیرین و نیکوکاران مبلغ 500 میلیون ریال جهت کمک به آزادسازی زندانییان نیازمند جرائم غیرعمد اهداء نمودند.

 

 

مارا در شبکه ای اجتماعی اینستاگرام دنبال کنید

قبلی
بعدی
قبلی
بعدی

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ahvazpro/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ahvazpro/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349