جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
img8.jpg
img8.jpg
img8.jpg
img8.jpg
img8.jpg
قبلی
بعدی

چک یکی از ابزار انجام معاملات است که بعضا افراد با صدور آن پرداخت های خود را انجام می دهند. همه ما همیشه در مورد دردسرهای ناشی از صدور چک شنیده ایم، اما این دردسرها چرا به وجود می آیند؟

چنانچه مبلغ چک به هر یک از دلایل زیر وصول نشد، دارنده آن می تواند چک را برگشت بزند. عمده ‌ترین این دلایل عبارتند از:

  عدم کفایت موجودی حساب صادر کننده چک

  درخواست عدم پرداخت و نقد شدن چک توسط صاحب حساب از بانک

  صادر نمودن چک از حساب مسدود شده

وجود اشتباه و اختلاف در صدور چک مانند عدم مطابقت امضا یا مبلغ و….

به گزارش روابط عمومی ستاد دیه استان خوزستان بخشی از محکومین جرائم غیر عمد استان خوزستان به دلیل مشکلات مالی از جمله چک میباشند و این نشان از مهم بودن این امر در استان است.

متاسفانه با اندکی کنکاش در پرونده ها ، متوجه این پدیده میشویم که بخشی از آنها را بانوان تشکیل میدهند که عمده این افراد مادران و سرپرستان خانواده هستند.

بر اساس قانون صدور چک چنانچه هرکس اقدام به صدور چک بلامحل (چک برگشتی) کند و علیه او شکایت کیفری مطرح شود، چنانچه مبلغ مندرج در متن چک کمتر از 10 میلیون ریال باشد به حبس تا حداکثر 6 ماه محکوم خواهد شد.

چنانچه مبلغ مندرج در متن چک از 10 میلیون ریال تا 50 میلیون ریال باشد از 6 ماه تا 1 سال حبس محکوم خواهد شد.

چنانچه مبلغ چک بیش از 50 میلیون ریال باشد به حبس از 1 سال تا  2 سال و ممنوعیت از داشتن دسته چک به مدت 2 سال محکوم خواهد شد.

در صورتی که صادر کننده چک اقدام به صدور چک بلامحل متعدد نموده باشد مجموع مبالغ چک ها ملاک میزان حبس خواهد بود.

در پایان باید به این مهم اشاره شود که صادر کننده چک باید از گیرنده اطمینان کافی داشته باشد زیرا بسیاری از افراد از اینگونه چک ها سو استفاده میکنند و همچنین می بایست گیرندگان چک از میزان موجودی حساب صادر کننده و سالم بودن آن اطمینان حاصل نمایند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مارا در شبکه ای اجتماعی اینستاگرام دنبال کنید

قبلی
بعدی
قبلی
بعدی

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ahvazpro/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420